Technoservice

Gori Propellers

Schroefberekeningen

Gori Klapschroefberekening

Voor het berekenen van de juiste Gori klapschroef voor Uw zeiljacht, kunt U gebruik maken van deze link :
https:// www.bsidk.com
Het programma is in het engels, doch de gevraagde termen zijn voor elke zeiler begrijpelijk (denken wij).
Let U op dat U het juiste email adres invoert , U krijgt in principe de uitkomst van de berekening binnen enkele minuten aan het opgegeven email adres gestuurd. Als U als land Nederland of Belgie heeft ingevuld krijgen wij bovendien een kopie van Uw berekening, waardoor wij over alle gegevens van Uw jacht beschikken en een passende offerte voor U kunnen maken.

Mocht U hier niet uitkomen, verzoeken wij U via de informatie knop een e-mail te sturen met daarin minimaal de volgende gegevens: type jacht; lengte waterlijn, waterverplaatsing, motor en keerkoppeling gegevens; asmontage of saildrive. Ook als U niet exact over alle gegevens beschikt kunnen wij U op deze manier vaak wel helpen; door onze jarenlange ervaring weten we van veel jachten welke installatie waarschijnlijk gebruikt is en kunnen we U op basis hiervan toch al een indicatie geven.

Overige Schroefberekeningen

Voor het aanvragen van een complete schroefberekening voor overige schepen of voor een performance analyse verzoeken wij U middels de informatie-aanvraag knop een email te sturen.

Privacybeleid

Wij kunnen op verschillende manieren aan u vragen om gegevens aan ons te verstrekken. Bijvoorbeeld voor het behandelen van een aanvraag voor informatie over onze producten en diensten of voor het berekenen van een passende schroef. Wij gaan zorgvuldig met deze gegevens om, naar de richtlijnen van de Wet AVG-mei 2018. (GDPR richtlijn 2016/679/EU).
Lees daarom ons Register van Verwerkingsactiviteiten (verder "Het Register") alvorens u ons gegevens toestuurt. Dit register vindt u via het tabblad Documentatie - Handleidingen.
Met het toesturen van gegevens geeft u ons toestemming deze gegevens op te slaan en te gebruiken volgens de in het Register vermelde manieren.
Wij delen uw gegevens niet met anderen dan vermeld in het Register tenzij u daar specifiek toestemming voor geeft of wanneer dit uit administratieve, juridische of overheidswege verplicht of noodzakelijk is of voor het uitvoeren van uw verzoek of onze overeenkomst.
U heeft ten alle tijden het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van uw gegevens of te verzoeken deze uit onze systemen te verwijderen. Voor het maken van bezwaar kunt u terecht bij ons bedrijf met de hieronder vermelde gegevens.
Wanneer u zich daar niet gehoord voelt kunt u zich melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV DEN HAAG. Tel. 088 1805 250. Correspondentie: P.O. Box 93374, 2509 AJ DEN HAAG