Gori Zinkanodes & Stops bij Gori-servicepunten


Eindelijk is het voorjaar daar. De havens zijn druk met het tewater laten van de schepen en U bedenkt dat u nog wat aan het onderwaterschip en de schroef moet doen.
De tips voor uw Gori schroef: Niet schuren, maar schoonmaken met een licht zuur en daarna poetsen met was en iets vettigs in de vertanding, zeker bij de 3-blads schroeven. Kijkt u even de zinkanodes en ook de rubber stops na van uw Gori 3-blads schroef? Deze laatste worden vaak vergeten, maar toch zijn ze belangrijk voor de levensduur en werking van uw Gori propeller.
Komt u er nu achter dat er nog anodes en stops vervangen moeten worden?
Onderdelen kunt u bestellen via onze webshop. We proberen alles op voorraad te houden en BOL.com te evenaren met de snelle verzending. Dat lukt niet altijd, maar meestal gaat uw bestelling per UPS toch binnen 48 uur de deur uit.
Heeft u nog sneller onderdelen nodig? Neem dan contact op met een van de volgende voorraadhoudende servicepunten die u ook van alles kunnen vertellen over het onderhoud aan uw Gori.
Friesland - Jachtservice Hindeloopen
NoordHolland - Klerk Yachtservice Medemblik
Midden NL - ShipShape Muiderzand
Zuid Holland - van Veen Jachtservice Scheveningen
Zeeland - Jachtservice van Swaay, Bruinisse. Mariteam Shipyard, St. Annaland. Mulder Jachtservice, Zierikzee. Servicecenter MPZ - Port Zélande.
Zeeuws Vlaanderen - Breskens Yachtservice
België - StevenBoats/vanDamme, Zeebrugge. NorthSea Boating, Nieuwpoort.

Terug